Projecten
Info
Inspire
top
face tweet pin blog

anySCALE Beijing kiest ONS

We hebben de pitch gewonnen die anySCALE uitschreef voor het updaten van hun visuele identiteit. anySCALE is een ontwerpbureau voor architectuur en interieur in Beijing. Ze nodigden ons uit een ontwerpvoorstel in te dienen vanwege overeenkomsten in ontwerpvisie en aanpak. Ons voorstel werd door deze internationale opdrachtgever enthousiast ontvangen!

Project / product

Als je het gevoel hebt dat de visuele identiteit van je bedrijf niet meer past bij wat je doet en waarom je dat doet, wordt het tijd voor iets nieuws.
Wij zijn bezig om een combinatie te maken van onze projecten (2D) en producten (3D). Hoe dat er precies uit gaat zien, weten we zelf ook nog niet. Maar met deze vernieuwde website leggen we alvast een link met Other Nice Stuff. Stay tuned!


Landlocked

Wij waren aanwezig bij de première (6 juni 2014, Tolhuistuin in Amsterdam) van de film LANDLOCKED van Maarten de Kroon. Maarten onderzoekt hierin de relatie tussen Moldavië en de Zwarte Zee. Er bleken veel mensen te zijn die de ligging van Moldavië ten opzichte van de Zwarte Zee niet kenden, waarvoor wij een animerende kaart ontworpen hebben die aan het begin van de film verheldering geeft.


Make it Ageless

Samen met Heide Goris werkten we aan de Make it Ageless campagne van Cordaid. Deze 'tegeltjes' (stickers) werden tijdens de EO Jongerendag 2012 uitgedeeld.


Re_Type Expo

We hebben een hele mooie zeefdruk ontvangen van onze inzending voor de Re_Type Expo: reinterpretation of the letter C (23 t/m 30 maart 2012, Bilbao). Onderdeel van Selected C - Graphic Design from Europe. Georganiseerd door Index Book, uitgever in Barcelona, Spanje.